søndag 9. januar 2011

Mammas lille bamse

En clean and simple LO. Må vel si at det er den stilen jeg lager mest av, og det er jo greit, så tar det ikke så lang tid ;)

Mønsterarket er designet for Minnehjørnet av Gudrun Loennecken.


Bamsen er Silhouettedesign skåret ut i bazzil canvas.


Gullbokstaver fra Making Memories og Thickers fra American craft.

Pappakos

 Nok en clean and simple LO, som skal stå mot den forrige. Med samme mønsterark fra Minnehjørnet og denne gangen har jeg brukt begge sidene.


LO'en er laget etter denne skissen fra Pagemaps.

Mønsterarket som er brukt er et tosidig ark som Gudrun Loennecken har designet for Minnehjørnet.


Tagen er laget på Silhouett sammen med "Pappa" som er skåret ut i fonten Calisto. Fløyelsthickersene er fra American craft og gullknappene fra mormors knappepose. Kanten er pyntet med glitterlim. Over hele arket går en fløyelsricrac fra Papirloftet.


Hjerter i bazzil canvas laget med Quickutzdies.

fredag 7. januar 2011

Prinsessekort

Ei lita prinsesse har blitt 1 år, så da må det jo et fint kort til. Inspirert av dette kortet av Carina ble det et prinsesseslott.


Har skåret ut slottet på frihånd på bazzil canvas uten noen mal. Blomsten i midten er retro flower punch i small og medium. Rosene er fra Papirdesign og båndet fra Minnehjørnet.


Innsiden måtte jo også dekoreres fint. Nestabilites laget på Silhouette.



Mønsterarket er fra Kioshi, mens tekststemplet husker ikke hvor er fra...


Midsummer Tilda fra Magnoli er fargelagt med Promarkers.


Teksten er Freestyle scrip skåret ut på Silhouette.


Orden i scrappesakene!

Bånd og blonder har til nå ligget i en brødpose, og det har etterhvert blitt et uoversiktelig virrvarr... Så nå var det på tide å få litt system.


Kjøpte en skrueeske på Clas Ohlson som passet perfekt til formålet.


Designet spindlene i Photoshop og skar de ut på Silhouettemaskinen. Da kunne jeg få de i en størrelse som passet perfekt til rommene i esken. Så var det bare å surre opp båndene, og sortere de etter farge. Ble veldig fornøyd med resultatet og oppdaget at jeg har mye mere bånd en jeg trodde. Trenger nok ikke handle det på en stund ;)